8 coses que no sabies sobre la guanyadora d'OT 2020

per Adolescents.cat, el 11 de juny de 2020 a les 09:22
La canària Nia s’ha convertit en la guanyadora d’OT 2020, sens dubte l’edició més estranya de totes les de la història. El 45% de l’audiència la va fer guanyadora, deixant en Flavio en segon lloc amb un 32% dels vots i a l’Eva en tercer amb el 23% dels vots. L’Anaju va quedar en quarta posició i l’Hugo en la cinquena.
 

La gala final d’Operación Triunfo 2020 va estar plena d’emoció, riures, llàgrimes i nervis. Els finalistes van començar el programa interpretant els temes que van cantar a la gala 0 i realment l’evolució és espectacular!

Nia, la guanyadora, va deixar a tothom amb la boca oberta amb la interpretació de “Say Something” de A Great Big World i Christina Aguilera.




Us volem explicar algunes curiositats sobre la Nia que, si sou molt fans probablement ja les sabreu, però sinó us agradarà saber-les!


La interpretació de la Nia de “Run the World” és la més vista de la història d’OT a Youtube

Va estudiar el Cicle Superior d’Activitats Físiques i Esportives

Té formació en tècnica vocal i música moderna

Va ser part del musical “El Rey León” durant 3 anys

Ha viatjat per molts països com a animadora

Actualment treballa a Lío, un “dinner show” d’Eivissa

Dos dels seus artistes preferits són Marc Anthony i Jennifer Lopez

No ha estat nominada en cap gala
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: