Quin és el mes de l'any en què ens sentim més sexuals?

per Redacció, el 24 de juny de 2020 a les 06:00
Segons diversos estudis, l'època de l'any en què més relacions sexuals es tenen és la primavera. L'arribada del bon temps i la calor desperten la libido i les ganes de tenir sexe.

Ara bé, també és durant aquesta estació quan més sexuals ens sentim i més ens masturbem? Doncs segons una enquesta duta a terme per l'empresa de joguines eròtiques Tenga, no.


L'informe apunta que l'època de l'any en què "anem més calents" és l'estiu, especialment l'agost. Aquí teniu el gràfic amb els percentatges: us hi sentiu reflectits/des?
 
 
Copy: Copy: Copy: Copy: Els noms més populars a Catalunya

Infogram
Arxivat a:
ACTUALITAT, sexe
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: