L'horòscop de l'amor: del 24 al 30 de juny

per Redacció, el 24 de juny de 2020 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz:


ÀRIES (3/5)
La Lluna ens afecta a tots i per això, hauràs de vigilar amb les emocions que s’intensificaran. Te n’adonaràs de fins a quin punt estimes algú del teu voltant i pensaràs en com et fa feliç tenir-la a prop.  Vés amb compte: els sentiments per algú del passat tornaran i obriran la ferida...

TAURE (3/5)
Et notaràs molt proper/a a una persona “especial” que entrarà o que ha entrat recentment a la teva vida. No pots estar per tot i tothom així que sigues selectiu/va aquesta setmana amb els teus plans i fes-los amb qui realment et vingui de gust. Consell: Fes plans on s’inclogui l’esport. 
 
BESSONS (3/5)
Has d’equilibrar les teves emocions perquè petits malentesos fan que us enfadeu amb algú important i això et genera dubtes. Deixa’t portar una mica més i no tinguis por en arriscar-te en fer el que et ve de gust amb qui et ve de gust. Consell: fes més cas als teus amics/gues.

CRANC (4/5)
És important que aquesta setmana siguis més realista que mai i així no et crearàs unes expectatives massa altes del que passarà... Sentiràs molta energia a finals de setmana i això farà que siguis com un imant per conèixer gent nova. Consell: Segueix més a la teva intuïció. 

LLEÓ (3/5)
Estàs en un bon moment i per això, ara més que mai, t’has de deixar portar. Quan tinguis un pressentiment fes-li cas i tot anirà bé. Hi ha algú que està molt pendent dels teus moviments i hauràs de decidir si fer-li, o no, més cas del que li estàs dedicant ara. Dia de la sort: Divendres. 

VERGE (3/5)
Sempre tens temps per tothom i hauries de començar a pensar una mica més en tu. Necessites moments per estar a soles i valorar tot el que està passant per prendre alguna decisió. No pots ser tan impacient si tampoc t’estàs centrant en el que realment necessites. Dia de la sort: 24.

BALANÇA (4/5)
Estaràs molt sensible i la teva paciència està arribant al límit. Hi ha dues persones en especial, que no suportes però has de fer l’esforç de no saltar perquè portaria greus conseqüències. Dedica’t temps a tu. Consell: Troba un moment aquest cap de setmana per veure’t amb ell/a. 

ESCORPÍ (2/5)
Fes un exercici extra de paciència amb algú del teu voltant si no vols que la vostra relació es compliqui. L’estiu és aquí i sentiràs que tens un sex-appeal especial. Algú del teu voltant intentarà seduir-te i no segurament que no és la primera vegada. Dia de la sort: Divendres.

SAGITARI (2/5)
Sempre et passa igual: reapareix i t’ho replanteges tot. Creus en l’amor per sobre de tot i per això, et fas pel·lícules dignes de telenovel·la! Però no tot depèn de tu i menys, si no et menges l’orgull. Consell: No sempre s’han de forçar les coses i una retirada a temps, és una victòria. 

CAPRICORN (3/5)
La Lluna farà que vegis per fi la cara oculta d’algú que fa temps t’està enganyant. Tot i ser independent, tens massa por a la soledat i has d’aprendre que sovint val més estar sol que mal acompanyat. Serà llavors, quan t’adonis del que realment necessites. Dia de la sort: Diumenge.

AQUARI (3/5)
Tens una conversa pendent amb algú i tot i que és possible que no vagi com esperes, tenir-la et farà sentir millor. No ets una persona romàntica, però estaràs especialment carinyosa i si no tens parella, et vindrà de gust estar amb la teva família i els amics/gues. Dia de la sort: 24.

PEIXOS (4/5)
Ha arribat el moment de solucionar-ho perquè tot i ser una persona independent, hi ha coses que et fan mal i hi ha situacions que es tornen insostenibles. Digues-li de quedar i en parleu, perquè un cop ho feu, per bé o malament, tot començarà de zero. Dia de la sort: Dissabte.
 
Arxivat a:
OCI, horòscop, amor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: