4 novetats que arriben a WhatsApp i voldràs conèixer

per Redacció, el 15 de juny de 2020 a les 09:13
WhatsApp preveu incorporar noves opcions al llarg d'aquest 2020, segons informa el portal especialitzat WABetaInfo. Us portem algunes de les novetats que arribaran a l'app d'aquí poc: 

 


Versió sense playbuzz
Utilitzar un mateix compte en 4 dispositius diferents
L'última versió beta de l'aplicació ja compta amb una funció per connectar un nou dispositiu sense abandonar l'anterior. Doncs bé, la companyia està treballant per tal que puguem utilitzar un mateix perfil de WhatsApp en quatre dispositius diferents –mòbil, ordinador, tauleta, etc.- i a la vegada. 

Cercar per data 
De vegades quan busquem un missatge concret en un xat, ens resulta difícil trobar la part de conversa que volíem. I és que, en introduir una paraula al buscador, ens apareixen molts resultats. És per això, que WhatsApp vol introduir un filtre que ens permeti cercar per data. Segons informa WaBetaInfo, quan utilitzem aquesta nova opció, ens apareixerà la icona d'un calendari al costat del buscador la qual ens permetrà indicar el dia o el període en què volem realitzar la cerca. Així ens serà més fàcil trobar el missatge que estem buscant.

Buscar per imatge 
Quan rebrem una imatge podrem buscar-la automàticament a Google. Aquesta nova opció vol combatre les clàssiques fotografies de notícies fake que s'acostumen a reenviar de manera massiva. 

Pagar per WhatsApp 
S'espera que aquest 2020 arribin els pagaments a través de WhatsApp. És a dir, l'app vol introduir un sistema força semblant al de Bizum: permetre realitzar transferències econòmiques a contactes que tinguem agregats a l'app.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: