6 coses que fas servir i que desapareixaran d'aquí poc

per Redacció, el 15 de juny de 2020 a les 11:37
Els avenços tecnològics, els canvis en les lleis, la protecció del medi ambient... Són factors que faran desaparèixer alguns objectes molt utilitzats avui en dia. Us portem un recull de coses que, segons els experts, es deixaran de fer servir en menys de 10 anys: 

 


Versió sense playbuzz
Els gots, plats, coberts i canyes de plàstic 
El 2019 es va aprovar una llei a Parlament Europeu segons la qual el 2021 es prohibia la distribució i fabricació d'objectes de plàstic d'un sol ús. Així doncs, l'any que ve desapareixeran els gots, plats, coberts, canyes i altres articles de plàstic no reutilitzables. 

Memòries USB 
Cada cop hi ha més plataformes d'emmagatzematge online que ens permeten guardar els nostres documents directament a Internet. Això farà que en un futur, segurament, les memòries USB deixin d'existir. 

Carregadors amb cable 
Actualment les empreses estan apostant per eliminar els cables i crear carregadors inalàmbrics. Una tendència que anirà a més i acabarà substituint els carregadors que utilitzem avui en dia. 

Els botons del telèfon
La majoria d'smartphones compten amb dos botons: el d'encendre i apagar i el del volum. Doncs bé, aquests seran substituïts per sensors per tal de facilitar encara més l'ús d'aquests dispositius. 

Contrasenyes 
Pot semblar difícil de creure, però és molt probable que les contrasenyes acabin desapareixent i l'accés als nostres perfils privats es faci a través de reconeixement facial o dactilar. 

Comandaments a distància 
Aquests objectes seran substituïts pels mòbils, a través dels quals podrem controlar què volem veure, quan volem aturar una sèrie, etc. De fet, actualment hi ha aplicacions que permeten als smartphones dur a terme aquestes funcions.
Arxivat a:
ACTUALITAT, objectes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: