5 comèdies poc conegudes que val la pena veure

per Redacció, el 17 de juny de 2020 a les 06:00
Hi ha comèdies que, pel seu èxit a taquilla, són famoses arreu del món. Altres, en canvi, tot i ser molt bones passen més desapercebudes. Avui us portem 5 pel·lícules d'humor -i també amb una mica de drama- que potser no coneixíeu: 
 


Versió sense playbuzz

Adventureland  
Un jove es veu obligat a acceptar una feina precària en un parc d'atraccions. Allà coneixerà una persona que mai oblidarà i el que semblava que havia de ser un estiu avorrit s'acabarà convertint en un dels millors de la seva vida. 

Los chicos están bien 
La Nic i la Jules són una parella que viu amb els seus dos fills adolescents, els quals van tenir per inseminació artificial. Quan un dels dos fa 18 anys, decideix que vol conèixer el seu pare biològic i investiga fins a trobar-lo. 

La boda de mi mejor amiga
L'Annie s'esforça al màxim per ajudar la seva millor amiga a preparar el seu casament. Les coses, però, no li acaben de sortir com voldria.

Pequeña Miss Sunshine 
L'Olive és una nena que somia en convertir-se en model. Quan la conviden a presentar-se al concurs de bellesa infantil Little Miss Sunshine, la família emprèn un viatge en furgoneta per a assistir a la competició. Durant el trajecte, s'enfrontaran a les seves pors i descobriran coses sobre els altres que no sabien. Una pel·lícula plena d'humor i que reivindica la importància de ser un mateix/a. 

Youth in Revolt
El Nick, un adolescent tímid i sense experiència sexual, s'enamora bojament d'una noia. Per conquistar-la crearà un personatge, el François, un noi més decidit que ell.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: