El concurs en què pots guanyar 1000 euros per 100 paraules

per Redacció, el 16 de juny de 2020 a les 18:04
Us agrada escriure? Teniu més de 18 anys? Doncs el concurs que han organitzat el bar Tapazia de Gràcia i Factoria Cultural Martínez us interessa. L'han anomenat "1000€ per 100 paraules" i, com el seu nom indica, la millor història escrita en 100 mots s'emportarà un premi de 1.000 euros! 

Amb aquest concurs Tapazia i Factoria Cultural Martínez pretenen fomentar l'art de la paraula, la imaginació i sobretot, continuar estant vinculats a la cultura, que forma part de la base de tots dos projectes.


I què s'ha de fer per participar? Primer de tot cal remarcar que per participar heu de tenir 18 anys o més. Dit això, l'únic que cal fer és escriure una breu història. Màxim, 100 paraules. Una única condició: que una d'aquestes 100 paraules sigui Tapazia o tapazia, amb minúscula, perquè tapazia pot ser el que vulgui l'escriptor: pot ser una illa remota, el nom d'un animal, un planeta recentment descobert, un metall, una dona, un rei, un gat... 

On s'ha d'enviar l'escrit? El relat s'ha d'enviar través de la web www.tapazia.com. Teniu temps fins al 31 d'agost. Podeu consultar les bases del concurs aquí.
Arxivat a:
ACTUALITAT, concurs
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: