Què té aquesta nova sèrie de Netflix perquè tothom la vulgui veure?

per Adolescents.cat, el 17 de juny de 2020 a les 10:04
Recentment Netflix ha estrenat una nova sèrie que ha aconseguit posicionar-se en el top 3 a Espanya. Estem parlant de “Curon” i, per curiós que et pugui semblar, és una sèrie italiana. Fins ara cap sèrie d’Itàlia havia aconseguit ser tan popular a casa nostra (i en tan poc temps).

I què té “Curon” perquè tothom la vulgui veure? Es desenvolupa en un espai real al nord d’Itàlia, a la regió de Trentino-Alto Adigio, on antigament hi havia un poble anomenat Curon. El poble va desaparèixer quan es va haver de construir un pantà artificial i va quedar submergit. Ara només s’hi veu el campanar de l’església romànica, igual que a Sau.


Quan neva es congela la superfície i els turistes poden caminar fins a la base del campanar. Hi ha moltes supersticions respecte a aquest lloc. Es diu, per exemple, que cada nit se senten sonar les campanes de la torre, encara que es van treure el 1950.

A la sèrie la protagonista acaba de tornar a Curon, la seva ciutat natal, juntament amb els seus fills bessons adolescents: en Mauro i la Daria. L’Anna desapareix misteriosament i els dos joves han d’empendre un viatge que els portarà a revelar secrets sobre Curon i descobrir una cara de la seva família que no coneixien.


Les persones que l’han vist diuen que fa una mica de por i que no és que enganxi moltíssim, però que et deixa molta intriga respecte als secrets familiars. La sèrie juga en que els espectadors es preguntin si va passar realment o no.

L’has vist? Creus que està basada en una història real?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: