Aquest famós actor és acusat de fer el mateix que feia el seu personatge (molt fort)

per Adolescents.cat, el 18 de juny de 2020 a les 10:00
Potser ara mateix no saps qui és Chris D’Elia, però si has vist l’èxit de Netflix “You”, recordaràs un personatge que assetjava sexualment a vàries noies menors a la segona temporada. Doncs bé, l’actor que donava vida a aquest personatge ha estat acusat de fer el mateix.

El cómico y actor Chris D'Elia en 'You'


Chris D’Elia és un famós còmic i actor d’Estats Units. En les últimes hores ha rebut diverses acusacions a les xarxes socials que asseguren que l’americà ha portat a terme conductes similars a les que interpretava a la sèrie “You”.

Tot ha començat amb el tuit d’una noia, la Simone Rossi, en el que adjuntava una captura de pantalla d’una conversa que presumptament va mantenir amb D’Elia i en la que ell li demana que li enviï fotos de quan ella tenia 16 anys.

 
El tuit s’ha fet viral en poques hores i aviat altres dones han presentat les seves pròpies acusacions. Una d’elles és la seva companya de professió Emma Arnold. La còmica ha explicat que quan va arribar al sector la van advertir del comportament de l’actor de "You" i li van aconsellar que es mantingués distant:

“Quan era una còmica recent arribada, un dels millors amics de D’Elia em va dir que mai li enviés fotos de nus perquè les convertiria en mems i les enviaria a altres companys còmics als shows. Sembla que alguns d’aquests mems probablement serien de menors d’edat”, explicava Arnold a Twitter.
 
De moment Chris D’Elia no ha dit res al respecte, ja s’anirà veient què passa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: