La història viral d'amor d'aquesta parella demostra que el destí existeix

per Adolescents.cat, el 19 de juny de 2020 a les 08:32
Es pensaven que havia sigut amor a primera vista, però va resultar ser amor a segona vista. La Heidi i l’Ed Savitt són una parella anglesa que es van conèixer a la Universitat de Newcastle, o això es pensaven ells. L’Ed estudiava psicologia i empresa i la Heidi estava fent un màster d’economia i gestió d’empreses.



Quan l’Ed es va traslladar a la residència, va tenir alguns problemes utilitzant la màquina dispensadora de paper, i va ser la Heidi qui el va ajudar. Allà va començar la seva relació.

Però el més impressionant de tot és que, anys després de tenir una relació de parella, estaven sopant amb els pares de la Heidi i la seva mare, de casualitat va trobar dues fotos on apareixien ells dos de petits en unes vacances. Tothom es va quedar flipant perquè ningú recordava que aquella parella ja es coneixien de petits!




El 1997 les famílies de l’Ed i la Heidi van viatjar a Bodrum, Turquia, per passar les vacances. I allà va ser on els nens es van fer amics durant el viatge. No es van veure mai més fins que, sense ells ser-ne conscients, es van retrobar a la universitat.

Gairebé 20 anys després, la Heidi i l’Ed es van casar el 2016. Preciós, no?



Turkish Airlines explica la seva història d’amor en aquest vídeo que t’encantarà veure: 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: