Txarango treu nou disc: aquestes són les vostres cançons preferides

per NacióDigital, el 19 de juny de 2020 a les 10:08
El quart i últim disc de Txarango es titula De vent i ales i s'ha publicat aquest 19 de juny amb el segell Halley Records. El títol surt de la cançó Les coses senzilles, sobre la fragilitat de la vida.

Pel grup, el disc és un "adéu" i, alhora, un "regal" que han compost per agrair el suport del públic. "Gràcies de tot cor per cada passa compartida. Gràcies per ser i per vibrar. Gràcies infinites per formar part de l'aventura més gran de les nostres vides", expressen.

Txarango va anunciar al desembre que es retirava després de la publicació d'un nou disc i una gira de comiat després de 10 anys dalt dels escenaris. El grup s'havia d'acomiadar recorrent el territori amb una carpa itinerant i sota el títol 'El gran circ', una gira que s'ha hagut de cancel·lar per la crisi del coronavirus.

Avui us hem volgut demanat quines són les vostres cançons preferides de Txarango i aquestes han estat les respostes més repetides:

 


Versió sense playbuzz
Una lluna a l'aigua
Músic de carrer
Compta amb mi
La dansa del vestit
A la deriva
Quan tot s'enlaira
Somriurem
Les coses senzilles
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: