Molta polèmica per les acusacions d'abusos sexuals a aquests dos coneguts artistes

per Redacció, el 22 de juny de 2020 a les 09:24
Aquest cap de setmana Cole Sprouse i Justin Bieber han estat tendència a les xarxes socials després que diversos comptes de Twitter els acusessin d'abusos sexuals. 

En concret, el cantant va ser denunciat per dos perfils diferents: un que suposadament pertanyia a una noia anomenada Danielle i l'altre a una jove anomenada Kadi. En els missatges que van escriure, les noies asseguraven el març de 2014 i al maig de 2015 Justin Bieber les havia convidat a un hotel i les havia obligat a mantenir relacions sexuals amb elles.

 

L'artista ha negat les acusacions i ha afirmat que durant aquelles dates estava allotjat en un AirBnb amb Selena Gomez, la seva exparella. A més a més, també ha apuntat que emprendrà accions legals contra les noies per haver fet afirmacions falses sobre ell. 


Pel que fa Cole Sprouse, l'actor també va ser atacat a través d'un perfil de Twitter on se l'acusava d'haver abusat sexualment d'una noia el 2013, després d'una festa a la Universitat de Nova York. El protagonista de Riverdale ha negat els fets i ha assenyalat que s'està duent a terme una campanya contra ell i altres actors i actrius de la sèrie. 

I és que, Cole Sprouse no és l'únic artista de la producció que ha estat acusat a través de Twitter. "Sempre m'he pres molt seriosament les acusacions d'agressió sexual, però s'ha demostrat que aquest compte ha estat creat específicament per elaborar històries falses sobre mi i els meus companys i companyes", ha escrit l'actor. Què en penseu?
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: