L'estranya marca que tenen moltes persones a l'orella, tu la tens?

per Adolescents.cat, el 28 de juny de 2020 a les 08:05
Al món hi ha milions de persones i totes molt diferents. S’han vist moltes particularitats físiques en persones: taques, ulls de diferents colors, pigues... Ara s’ha viralitzat un petit foradet que algunes persones tenen al costat de l’orella.

És mil·limètric i sovint gairebé invisible. És la fosa preauricular i pot estar present en un 10% de la població.




Què és exactament la foseta preauricular? És una malformació congènita que apareix per una fusió incompleta dels arcs branquials durant el desenvolupament del fetus. De fet, un biòleg anomenat Neil Shubin va dir a Bussiness Insider que podrien ser “romanents de les brànquies dels peixos”.


Però també és possible que es formin degut a “una connexió anormal entre la pell i el teixit que hi ha a sota”, segons dades de la Biblioteca Nacional de Medicina d’Estats Units. Una investigació de la Universitat de Yonsei (Corea del Sud) diu que és més comú en persones negres i asiàtiques.

En principi no hi ha cap problema en tenir-lo, però a algunes persones se’ls infecta i s’ha de tractar amb antibiòtics o treure’l. Tu tens aquest foradet a l’orella? Comenta si el tens!



Arxivat a:
SALUT, marca, orella, cos, orelles
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: