Dues comarques tornen a la fase 2 per diversos brots

per NacióDigital, el 22 de juny de 2020 a les 12:10
Primer retrocés de la nova normalitat per brots de coronavirus. Diversos focus de contagi detectats a dues comarques de la Franja de Ponent, la Llitera i el Baix Cinca, i també a la comarca aragonesa Cinca Mitjà, han obligat les autoritats ha retornar els territoris a la fase 2 de la desescalada. L'augment sobtat de casos s'han produït a les localitats de Binèfar i Saidí.

La consellera de Sanitat d'Aragó, Sira Repollés, i el director general de Salut Pública del Govern d'Aragó, Francesc Javier Falo, ho han anunciat aquest dilluns en roda de premsa. Des del govern aragonès s'ha recomanat limitar els desplaçaments d'entrada i sortida d'aquestes zones, però han recordat que aquesta qüestió "no deixa de ser una recomanació", ja que l'executiu no te capacitat per limitar la mobilitat.


Fins al moment, hi ha 25 positius, i d'aquests 16 dels casos es corresponen amb contactes afectats ja diagnosticats prèviament. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: