T'agrada el món de l'educació? Aquest nou doble grau t'interessa!

per Redacció, el 25 de juny de 2020 a les 06:00
Molta gent té dubtes quan s'apropa el moment de decidir quin grau estudiar. Hi ha molts factors que ens poden fer estar indecisos perquè no tenim clar què escollir o les sortides professionals de cada carrera. I és precisament per aquest motiu, que estudiar un doble grau pot convertir-se en una gran oportunitat. 

I és que aquest sistema agrupa els programes de dues formacions diferents en un únic itinerari i, per tant, permet obtenir dos títols en només cinc cursos! 

És per això que avui us volem parlar d'uns estudis que us encantaran si esteu interessats en el món de l'educació: el doble grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE) i Mestre d'Educació Primària amb menció en Educació Física. Es tracta d'una de les novetats de la UVic-UCC per al curs vinent i representa el segon doble grau en educació que ofereix el centre. Us n'expliquem alguns avantatges:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: