Aquests 8 famosos tenen un síndrome cada cop més conegut

per Adolescents.cat, el 28 de juny de 2020 a les 08:31
L'Asperger és una condició que es troba dins l'espectre autista. Segurament la primera asperger famosa que et ve al cap és Greta Thunberg. Les persones Asperger es caracteritzen per tenir una intel·ligència bastant superior a la mitjana i, alhora, obsessions i algunes dificultats per relacionar-se. Bàsicament perquè entenen el món d'una manera molt més racional i literal. Gestionen les emocions diferent i això és el que fa que tinguin dificultats per relacionar-se. Simplement viuen la realitat des d'una altra perspectiva! :)

Et compartim 8 persones famoses i molt reconegudes que són (o es creu que són) Asperger. Coneixies aquesta condició humana? És molt interessant conèixer gent que veu el món d'una altra manera!

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: