5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 27 de juny de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense Playbuzz:

El llibre dels Rècords Guiness té el seu propi rècord: és el llibre més robat de les biblioteques públiques.

És molt més probable que t'ataqui un tauró que no que et toqui la loteria. Tens 1 entre 3,7 milions de probabilitats que un tauró et mossegui i només 1 entre 18 milions de guanyar la loteria.

Theodor Seuss Geisel va escriure el llibre Green Eggs and Ham utilitzant només 50 paraules. Ho va fer per guanyar una aposta amb el seu editor, que l'havia desafiat a redactar un conte fent servir 50 mots. 

Més del 80% de la població mundial viu a l'hemisferi nord. 

Per saber si una femella de girafa està en període perfil, el mascle tasta la seva orina. Si els sensors dels seus llavis detecten que està en zel, comença l'aparellament.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: