Aquesta tendència de cabells dels anys 90 ha tornat, t'agrada?

per Adolescents.cat, el 26 de juny de 2020 a les 11:27
La tendència que ha tornat dels anys 90 es diu “coloració a dos tons” i ja s’ho han fet vàries famoses com Danna Paola, Dua Lipa i Kylie Jenner.

L’avantatge d’aquest look de cabells és que és molt senzill d’aconseguir en qualsevol perruqueria o fins i tot a casa. La idea és decolorar-se les dues grenyes de davant dels cabells dos tons més clares que la resta. Després fer-se la ratlla al mig i que es vegin les dues seccions de cabells del davant més clares que la resta.


Coloración a dos tonos Danna Paola

Es pot comprar decolorant en vàries botigues, però s’ha de vigilar moltíssim si t’ho fas tu mateixa per no tacar res ni passar-te de temps. S’ha de fer la barreja, aplicar-ho a les seccions de cabells que vulguis, cobrir-ho amb un tros de paper de plata i deixar-ho actuar 20 minuts. Si al cap de 20 minuts encara no està tan clar com volies, deixa-ho una estona més. Després et rentes bé els cabells. Ara bé, el millor és que t’ho facin en una pelu!


S’ha de dir que és un look simple però bastant arriscat. T’agrada o no t’ho faries mai?

Coloración a dos tonos


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: