6 actrius confessen alguns dels moments més sexistes que han viscut en les seves carreres

per Redacció, el 26 de juny de 2020 a les 12:41
Sexisme, discriminació, humiliacions...aquestes són les paraules que diverses actrius de Hollywood han utilitzat per descriure algunes de les audicions que han viscut en la seva carrera. Audicions on se les ha insultat i/o tractat com objectes. El País recull algunes d'aquestes experiències, us les resumim: 

 


Versió sense playbuzz
Jennifer Lawrece: la van fer despullar, juntament amb 5 noies més, i li van dir que aquella sessió li havia de servir d'inspiració per aprimar-se. Quan es va anar a queixar al productor de la pel·lícula aquest li va contestar: "No entenc per què t'ho diuen, jo crec que ets perfectament follable".

Meryl Streep: estava fent un càsting i va sentir com el productor de la pel·lícula li deia lletja. La resposta de l'actriu? "Sento que creguis que sóc massa lletja, però aquesta és només la teva opinió... Així que buscaré algú més amable que tu". 

Charlize Theron: va anar a fer una audició a casa d'un director i quan va obrir la porta, ell estava en pijama i amb una copa de vi a la mà. Al cap de poc se li va començar a insinuar. Se'n va anar i no va acceptar el paper. 

Lena Headey: quan tenia 20 anys gravava moltes audicions en vídeo. Un dia, parlant amb un responsable de càsting, es va assabentar que alguns dels responsables de les pel·lícules, s'emportaven els vídeos de les actrius a casa i feien rànquings puntuant les artistes "que es follarien". 

Alison Brie: quan començava com a actriu va anar a un càsting i la van obligar a llegir el seu paper en shorts i biquini. Quan va acabar assegura que els responsables de càsting se la van quedar mirant preguntat-se: "Quan et treus la part de dalt?". 

Emmy Rossum: li van oferir un paper a canvi que es presentés al despatx del director de la pel·lícula en biquini. Es va llegir el guió i no hi havia cap escena on hagués d'anar amb roba de bany. L'únic que volien, assegura, era veure-la mig despullada.
Arxivat a:
ACTUALITAT, masclisme
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: