Aquestes són les dates d'aniversari menys habituals: vas néixer algun d'aquests dies?

per Redacció, el 26 de juny de 2020 a les 12:57
Fa anys, l'economista Amitabh Chadra es va proposar saber quines eren les dates d'aniversari més freqüents, o dit d'una altra manera, quin era el dia de l'any en què hi havia més naixements.

A partir de les xifres obtingudes en el seu estudi, Amitabh Chadra i el seu equip van crear una taula per tal de determinar quins eren els dies amb una taxa de natalitat més alta i més baixa.

En un article, vam elaborar un rànquing amb les dates d'aniversari més freqüents i ara hem pensat que seria interessant fer-ne un amb aquelles menys corrents. Us les deixem aquí: vau néixer algun d'aquests dies?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: