8 pel·lícules LGTBI que t'agradaran i tothom hauria de veure

per Redacció, el 28 de juny de 2020 a les 06:00
Aquest diumenge 28 de juliol se celebra el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. És per això que us hem volgut preparar aquest recull de pel·lícules per reivindicar l'amor lliure. Hi ha denses de films sobre aquesta temàtica, així que hem escollit alguns dels que més ens agraden. Si ens hem deixat la vostra peli preferida, ens la dieu i més endavant prepararem un nou rànquing amb les vostres recomanacions. Aquí teniu la nostra llista:

 


Versió sense playbuzz:

Moonlight
Guanyadora de 3 Oscar, Moonlight explica la història de Chiron, un jove afroamericà que creix en una conflictiva zona de Miami. A mesura que es fa gran, el noi comença a descobrir i explorar la seva sexualitat mentre intenta fer front als problemes familiars i al violent ambient del seu barri.

Call me by your name
Elio Perlman (Timothée Chalamet) és un jove de 17 anys que passa l'estiu a la casa de camp dels seus pares, al nord d'Itàlia. Es passa el temps escoltant música, llegint llibres i nedant. Tot canvia el dia que arriba Oliver (Armie Hammer), el nou ajudant americà del seu pare. Entre tots dos sorgirà una química especial que els portarà explorar sensacions que fins llavors no havien sentit.

La vida de Adèle
L'Adèle (Adèle Exarchopoulos) és una adolescent de 15 anys que té dubtes sobre la seva sexualitat. Una nit coneix l'Emma (Léa Seydou) i s'enamora d'ella inesperadament. La seva relació de parella farà que l'Adèle s'adoni dels prejudicis de la seva família i amics i que comenci a veure el món d'una manera diferent.

Love Simon
La pel·lícula, basada en la novel·la "Yo, Simon, homosapiens", explica la història d'un jove de 16 anys que no s'atreveix a revelar la seva homosexualitat. Un dia, però, un dels seus correus electrònics arriba a la persona equivocada i a partir d'aquí la seva vida fa un gir inesperat.

Brokeback mountain
En una època on els homosexuals són rebutjats, neix l'amor entre dos vaquers: Ennis Del Mar i Jack Twist. Els joves hauran de lluitar contra els seus sentiments i amagar-se d'una societat cruel i plena de prejudicis.

Pride
La pel·lícula, basada en fets reals, està ambientada en l'estiu de 1984, quan el Sindicat Nacional de Miners del Regne Unit es declara en vaga. Durant la manifestació de l'Orgull LGTBI a Londres, un grup de joves decideix recaptar fons per ajudar a les famílies dels treballadors, però el sindicat no accepta els diners. És llavors quan els nois i noies decideixen visitar els miners i posar fi a les seves creences sobre l'homosexualitat.

Philadelphia
Andrew Beckett, un jove i prometedor advocat de Philadelphia, és acomiadat del prestigiós bufet d'avocats on treballa quan els seus caps s'assabenten que té la sida. El noi decideix alçar la veu i demandar l'empresa.

C.r.a.z.y.
El film narra la història del Zach, un adolescent que reprimeix la seva sexualitat per por que el seu pare no l'accepti tal com és. El jove buscarà refugi i consol en la música que l'apassiona: els Pink Floyd i els Rolling Stones.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: