Tens pensat comprar-te roba, sabates, material esportiu...? T'expliquem com et pot sortir més barat!

per Redacció, el 10 de juny de 2020 a les 17:03
Després de setmanes sense poder sortir, segur que teniu ganes d'anar a sopar fora o de comprar tot allò que havíeu anat postposant. Doncs heu de saber que gràcies al Carnet Jove, fer-ho, us pot sortir més barat! 

Teniu centenars de descomptes en botigues i comerços d'arreu de Catalunya, així que busqueu-los a la seva web i aprofiteu les promocions que ofereixen perquè valen molt la pena!

Si us descarregueu l'app del Carnet Jove, podreu cercar els descomptes més propers, gràcies a la geolocalització, i fins i tot utilitzar-los fent servir el Carnet Jove Virtual.

Descarrega't l'APP del Carnet Jove i aconsegueix ja el Pack 2020:

 Android 

 iOS

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: