Estan confonent Adele amb aquesta famosa: creus que s'assemblen?

per Redacció, el 29 de juny de 2020 a les 06:00
Adele és una de les cantants més importants dels últims anys: gràcies a la seva poderosa veu ha robat el cor de milions de persones al món. Cançons com Rolling In The Deep, Someone Like You i Hello són només alguns dels seus hits.

Aquestes últimes setmanes, però, la cantant ha estat protagonista a les xarxes socials no per la seva música, sinó pel seu canvi d'aspecte.
 

De fet, aquest cap de setmana s'ha tornat a convertir en tendència després de compartir un parell d'imatges on llueix el mateix vestit que va portar el 2016 al Festival Glastonbury - les podeu veure mes amunt -. 

Unes imatges que van portar als usuaris de Twitter a iniciar una estranya però divertida dinàmica. Tot va començar quan alguns van voler confondre als altres dient que la següent sessió fotogràfica per a Vanity Fair estava protagonitzada per Adele ...
 

La imatge, on hi apareix l'actriu Emily Blunt, va començar a compartir-se en altres xarxes, com Facebook, on va confondre molt més al públic. Vosaltres creieu que s'assemblen?

 
 
Arxivat a:
FAMOSOS, adele, anecdotes, famos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: