Amb aquests descomptes anar al bar o al restaurant et pot sortir més barat!

per Redacció, el 29 de juny de 2020 a les 14:15
Després de setmanes de confinament, la veritat és que ve molt de gust sortir a sopar fora o prendre alguna cosa en una Terrassa. És per això que us volem parlar de les promocions que ofereix el Carnet Jove en l'àmbit de la restauració. 

Vals 2x1, descomptes de més del 10%.... Aquests són només alguns dels avantatges dels quals podeu gaudir gràcies al Carnet Jove quan sortiu a menjar fora. I com podeu saber quins bars i restaurants ofereixen descomptes? 

Doncs molt senzill, només heu d'anar a la web del Carnet Jove, i buscar-los. Com podeu veure, a la part esquerra de la pàgina hi ha un apartat que us deixa filtrar per comarca i municipi. Així podreu saber quins locals us queden més a prop.

A més a més, si us descarregueu l'app del Carnet Jove, us serà més fàcil cercar els descomptes més propers, gràcies a la geolocalització.

Descarrega't l'APP del Carnet Jove i aconsegueix ja el Pack 2020:

 Android 

 iOS

 
Arxivat a:
CARNET JOVE, Carnet Jove
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: