5 aliments que t'ajudaran a rendir més en època d'exàmens

per Redacció, el 30 de juny de 2020 a les 09:00
S'acosta la selectivitat i segur que molts de vosaltres us esteu esforçant cada dia per arribar al 7 de juliol amb totes les matèries preparades. Cadascú té el seu mètode de treball, hi ha qui prefereix estudiar al matí, a la tarda o bé a la nit, però sabíeu que l'alimentació també intervé a l'hora de rendir més?

Hi ha molts aliments que, per les seves qualitats, ens aporten una dosi extra d'energia i ajuden al nostre rendiment. Els experts del CETT, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, us porten 5 aliments que us ajudaran a rendir més en època d'exàmens. 

 


Segur que a vegades us concentreu tant que us costa fer pauses i beure aigua, però cal tenir en compte que la hidratació és clau. L'aigua depura l'organisme i ens fa sentir més lleugers i, a més, és responsable de més del 85% del pes del cervell, així que no la subestimeu! 

Montserrat Saperas, responsable del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia del CETT-UB, indica que "hi ha aliments que podem incorporar molt fàcilment a la nostra dieta i que ens ajudaran a millorar el nostre rendiment, com els plàtans, que podem posar en smoothies o batuts". Saperas afegeix també que "la forma de cuinar els aliments també és important. Si cuinem el peix a la papillota o al vapor, per exemple, aconseguirem mantenir les vitamines i minerals que ens aporta aquest aliment". 

Aquests aliments us poden ajudar en aquestes setmanes intenses i fer que la vostra memòria estigui del tot preparada. Si us apassiona el turisme, l'hoteleria o la gastronomia i voleu dedicar tot el vostre talent a aquests sectors, heu de conèixer el CETT-UB! Hi trobareu, per exemple, el Grau de Turisme o el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques o els Cicles Formatius, com el de Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'EsdevenimentsTècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració; Tècnic Superior en Direcció de Cuina o Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics, entre d'altres.

Al CETT trobaràs moltes oportunitats per al teu futur, descobreix-les! Si voleu saber-ne més, podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall.
Arxivat a:
EDUCACIÓ, CETT-UB
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: