7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.17]

per Redacció, el 29 de juny de 2020 a les 17:00
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 


Versió sense playbuzz

Després d'una nit de festa vam acabar a casa un amic. Vaig voler sortir a la terrassa i em vaig fotre una hòstia literal contra la porta de vidre. El meu crush ho va veure i només se'm va acudir dir: joder, que neta està. Es van petar tots de riure. 

Quan era petita, a l'estiu, vaig anar a una piscina d'un altre poble. Anava amb una amiga que era 2 anys més gran (jo en tenia 5). En baixar la rampa em vaig començar a pixar a sobre i la nena va començar a cridar a me cosina gran: la ..... s'ha pixat! I així tot el dia! 

Una vegada estava a la meva escola de música i aquell dia anava molt molt empanada. Total que vaig anar al lavabo a pixar. Al cap d'uns segons, vaig començar a sentir com moltes gotes que queien i vaig adonar-me que havia pixat amb la tapa del vàter abaixada. El pitjor de tot va ser que no ho vaig poder netejar perquè hi havia una professora a fora esperant. Vaig pirar corrents abans de poder veure com s'adonava que el lavabo estava tot pixat. Aquest any ha començat a fer-me classes i no sé si ho recorda, espero que no JAJJAJAJAJAJAJAJA. 

Vaig perdre un llapis de memòria a classe. Unes nenes el van trobar per terra i li van dir a la profe que havien trobat un pen i no sabien de qui era. La profe va posar el pen a l'ordinador i el va obrir per veure què hi havia. En aquell pen guardava una carpeta amb porn* i amb el projector tothom ho va veure. Em va fer tanta vergonya que mai vaig reclamar el pen perquè ningú sabés que era meu. 

Una vegada en un grup de whats van dir de quedar i com que a mi em feia mandra vaig dir que anava a Barcelona al dentista. Més tard vaig anar a tirar la brossa i em vaig trobar tot el grup sencer i davant d'ells vaig sortir corrent... 

Estava a l'aeroport amb la meva família a punt de dinar en un lloc d'aquells on agafes una safata i et vas posant el menjar i tal... Doncs vaig tirar la safata sobre d'un senyor. Quina vergonya... 


Al tren coincideixo amb un noi que em mola bastant. L'altre dia ens vam asseure al mateix lloc, ell davant meu. Ens vam estar fent moltes miradetes i quan quedava una parada perquè baixés, que ell baixa a Sant Cugat, va anar a agafar la jaqueta que estava a dalt dels seients i em va caure sobre. Em vaig quedar parada, en plan shock, fins que no me la va treure ell. Va riure i va marxar. Quina vergonya!
Arxivat a:
OCI, vergonya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: