5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 4 de juliol de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?
 


Versió sense Playbuzz:

El formatge és l'aliment més robat dels supermercats.

La cascada més alta del món...és submarina. Es troba a l'estret de Dinamarca, entre Islàndia i Groenlàndia i fa 3.500 metres d'alçada. Es forma quan l'aigua freda del mar nòrdic topa amb l'aigua càlida del mar d'Irminger. 

Els flamencs són roses per la seva dieta. El que proporciona aquest color a les seves plomes són els carotenoides presents en els crustacis, algues i bacteris que es mengen. 

L'animal amb el cervell més gran de la Terra és el catxalot. Pesa 7,5 quilos! 

Diuen que el millor moment del dia per comprar-se unes sabates és a la tarda: és quan els peus estan més inflats i per tant quan ens podem comprar unes sabates que s'adaptin a la nostra mida i no ens estrenyin.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: