Risc creixent en els joves: ja hi ha més contagis nous entre menors de 30 anys que en gent gran

per Roger Tugas Vilardell, el 30 de juny de 2020 a les 08:24
L'impacte del coronavirus és ja major entre els menors de 30 anys que en els majors de 60, ja que la setmana passada, per primer cop, es van detectar més positius en el primer col·lectiu que en el segon.



Els riscos derivats d'una infecció en una persona d'edat avançada o amb problemes de salut és generalment superior al d'una persona jove i sana, i més a Catalunya, on hi ha hagut la taxa de mortalitat més alta de l'Estat en majors de 74 anys. Això hauria pogut provocar que els joves abaixessin la guàrdia més ràpid, sense tenir en compte que, malgrat que les seves conseqüències personals no hagin de ser greus, poden ser portadores del virus i infectar altres persones més grans, fet que genera preocupació entre els sanitaris.




El percentatge d'afectació en menors de 30 anys va ser elevat la setmana passada sobretot a l'Alt Pirineu-Aran, Lleida i el Camp de Tarragona. Siguem conscients i evitem el contagi, no només per nosaltres, sinó també per les altres persones.






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: