Per què diuen que aquests anys estan maleïts? (flipareu)

per Redacció, el 30 de juny de 2020 a les 11:39
Aquest 2020 és any de traspàs, o dit d'una altra manera, el febrer té 29 dies. Aquesta data es va afegir per corregir i fer quadrar el calendari.

I és que sempre es diu que l'any té 365 dies, tot i que realment són 365 dies, cinc hores i 56 minuts. Aquestes hores i minuts de més, però, no es comptabilitzen, per això cada quatre anys se suma un nou dia al mes més curt: febrer. 

Des que aquesta data va entrar a formar part del calendari que ha tingut mala fama, de fet fins i tot hi ha refranys que fan referència a aquest fet com "año bisieso, año siniestro". 

Potser només es tracta d'una casualitat, però el cert és que algunes de les morts i desgràcies més recordades han tingut lloc en anys de traspàs. Aquest 2020 per exemple, hi ha hagut la pandèmia del coronavirus la qual ha provocat més 500 mil víctimes mortals. Us recollim algunes de les tragèdies que han passat en anys amb 29 de febrer:

 


Versió sense playbuzz

- 1792: instauració de la guillotina a França 
- 1912: Enfonsament del Titànic 
- 1936: Inici de la Guerra Civil Espanyola 
- 1940: Construcció d'Auschwitz, camp d'extermini on van morir 1 milió de persones. 
- 1948, 1968 i 1980: assassinat de 3 importants figures pacifistes, Mahatma Gandhi, Martin Lutger King i John Lennon 
- 1972: Segrest i assassinat d'11 atletes israelians per part del grup terrorista Setembre Negre durant els Jocs Olímpics de Munic.
Arxivat a:
ACTUALITAT, anys
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: