Això que tens a la nevera et pot ajudar a millorar la teva pell

per Adolescents.cat, el 1 de juliol de 2020 a les 08:06
Un dels millors trucs per tenir una pell bonica i sana el tens a casa teva i ve mooolt de gust a l’estiu! Es tracta d’utilitzar glaçons.

I com et poden ajudar els glaçons?


No només són bons per combatre línies d’expressió i marques, sinó que també van bé contra l’acne, inflamacions per granets i tenir la pell més tersa. El fred estimula la circulació sanguínia i tanca els porus, així que és perfecte per desinflamar la pell, refrescar-la i alhora prevenir punts negres.

Com t’ho has d’aplicar?


El més important: No ho facis de forma directe perquè et podries cremar pel xoc de temperatures.

Primer neteja el rostre en profunditat assegurant-te que no hi tens maquillatge ni brutícia.

Agafa un mocador de tela i fes-lo servir per embolicar el glaçó.

Fes un massatget al rostre durant dos minuts en moviments circulars i sense oblidar-te de passar per sota els ulls, la mandíbula i el coll.

Cada quan ho has de fer?

El millor és fer-ho al matí després de rentar-te la cara o a la nit abans d’anar a dormir. Però segurament et sentiràs millor fent-ho al matí perquè t’ajudarà a despertar-te.

La constància és clau, com més dies seguits ho facis, més veuràs els resultats. Després del massatge amb gel, posa’t crema hidratant i llest!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: