Aquestes són les dues tendències que arrasaran aquest estiu

per Redacció, el 4 de juliol de 2020 a les 06:00
Mirades de colors neó i baby hairs, aquestes són les tendències en maquillatge i perruqueria d'aquest estiu. 

Les vam començar a veure en passarel·les i desfilades, convertint-se en una de les obsessions de models i dissenyadors. I ara s'hi ha sumat famoses tan conegudes com Chiara Ferragni, Gigi Hadid, Zoe Kravitz, Dulceida o Rosalía, entre altres. 

Quin és el truc d'aquest maquillatge? Deixar les pestanyes sense pràcticament màscara i col·locar les ombres d'aquests tons vibrants només a l'exterior de l'ull. Si vols aconseguir un look encara més potent, l'únic que has de fer és utilitzar un llapis d'ulls d'un color neó diferent.

Dua Lipa, per exemple, es va atrevir amb versions neó de gairebé tots els colors en el videoclip de Physical. Et deixem amb una proposta realitzada per Thuya Escuela que et servirà d'inspiració. 


I dels baby hairs? La manera de pentinar-los és creant un efecte wet i anar fent ones o mini trenes per després col·locar-les com més ens agradi. 

T'agradaria aprendre a crear els looks del moment? Doncs forma't amb el curs de Maquillatge Professional o amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Perruqueria que ofereix Thuya Escuela. Si vols més informació pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.


Arxivat a:
EDUCACIÓ, Thuya Escuela
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: