5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 11 de juliol de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?
 


Versió sense Playbuzz:

Arifa Sultana una dona de Bangladesh va parir els seus bessons amb 26 dies de diferència. Després de tenir el primer i tornar a l'hospital al cap d'unes setmanes, es van adonar que estava embarassada de bessons i que s'havien desenvolupat en un segon úter. 

Una família de Kentucky es va fer famosa per tenir la pell de color blau. Tenien metahemoglobinèmia, un trastorn sanguini que impedeix que l'hemoglobina pugui transportar oxigen amb normalitat. 

El floc de neu més gran registrat va caure a Montana, als EUA, el 1887. Feia 38 cm.

Les mantis marines tenen un dels atacs més brutals del món animal. Els seus cops són tan forts i veloços, que quan mouen les seves potes fan bullir l'aigua del seu voltant durant uns segons. 

Tenim més de 200 ossos, però més d'una quarta part es troba als peus.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: