Mor als 24 anys Sebastián Athié, actor de Disney Channel

per Redacció, el 6 de juliol de 2020 a les 08:50
Sebastián Athié, actor de Disney Channel, va morir aquest cap de setmana als 24 anys. Així ho va anunciar diumenge l'Associació Nacional d'Intèrprets de Mèxic, país on l'artista havia nascut el 1995.

Athié era famós pel seu paper de Lorenzo Guevara a la sèrie O11CE, que va ser emesa per Disney Channel fins a l'any passat. A més a més, també era conegut per la seva faceta com a cantant: algunes de les seves cançons, com Hasta que vuelvas, juntament amb Javier Eloy Bonanno, superen les 300.0000 reproduccions. 
Disney va publicar un missatge dedicat a l'actor a les seves xarxes socials: "Descansa en pau Sebas. El teu art i el teu somriure es queden per sempre". Amb molt dolor, lamentem la pèrdua de Sebastain Athié a qui recordarem sempre pel seu gran talent, companyerisme, professionalitat i, sobretot, pel seu enorme cor. Acompanyem la seva família, companys, amics i fans en el seu comiat", detalla el missatge.



 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Disney
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: