Per què tothom parla de la nova model d'una famosa marca?

per Adolescents.cat, el 12 de juliol de 2020 a les 08:24
Per fi, poc a poc, el món de la moda va canviant una mica i va comptant amb models fora dels estereotips que existien fins ara. Ètnies diferents, identitats sexuals diferents, talles diferents... la realitat és diversa i així ho volem veure!

És per això que ara Gucci, una de les grans marques internacionals, ha fitxat a una nova model que és pura llum i bellesa. Es diu Ellie Goldstein i té Síndrome de Down. La jove protagonitza la campanya de la seva nova màscara de pestanyes “L’Obscur”.

 

Així ho va explicar Gucci Beauty a Instagram. La publicació va aconseguir milers de comentaris i likes admirant la bellesa de Goldstein, i ha passat a ser la imatge amb més likes de la història de Gucci Beauty.


L’Ellie té només 18 anys i és d’Essex (Anglaterra). Estudia arts escèniques a la Universitat de Redbridge i forma part de l’agència de models Zebedee Management, on hi ha més gent amb diversitat. Goldstein ha treballat per grans marques com Nike a la Copa Mundial Femenina 2019 i Vodafone.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filming for ITV News. Watch me tonight at 6pm! 🎬💕

A post shared by Ellie (@elliejg16_zebedeemodel) on

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: