Així és la col·lecció de Millie Bobby Brown per una famosa marca, t'agrada?

per Adolescents.cat, el 7 de juliol de 2020 a les 08:43
Millie Bobby Brown està al cim de l’èxit arreu del món i ens encanta! Ara ens ha sorprès debutant com a dissenyadora de joies per a la famosa marca Pandora.

En aquesta col·laboració ha fet peces, els famosos “charms” de la marca, amb un estil molt estiuenc i fresc. El nom de la col·lecció es diu “Pandora Me” i té 4 “charms” i alguns parells d’arets.

 

“Tots els símbols que he escollit són els meus preferits de l’estiu. Cada amulet té un verdader record o significat important per a mi”, va dir la Millie assegurant que aquest projecte ha sigut un treball molt personal ple de sentiments i records.


Ja tens tota la col·lecció de Millie Bobby Brown a la pàgina web de Pandora. Per si això et serveix, l’actriu diu que la seva peça preferida és el flamenc. Es veu que ella fa anys que es fan d’aquesta marca.

 

T’agrada la col·lecció? Amb quina peça et quedes?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: