7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.18]

per Redacció, el 6 de juliol de 2020 a les 14:43
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 


Versió sense playbuzz

Quan tenia 14 anys vaig cedir-li el lloc al bus a una dona. Jo pensava que estava embarassada així que la vaig felicitar i em va dir: Quin bebè? Va ser un moment tierra trágame total. Fa poc estava a casa del meu millor amic amb el meu lio. 

Estava asseguda a sobre del meu lio i va arribar el pare del meu millor amic i em va mirar. De cop em diu: hi ha lloc per seure al seu costat, millor que fer les coses ben fetes. Vaig passar molta vergonya. Un dia a l'insti a primera hora vaig adonar-me que m'havia vingut la regla. Vaig anar al lavabo a canviar-me i quan vaig sortir resulta que se m'havia quedat enganxat l'embolcall de la compresa al peu. No me'n vaig adonar fins a la segona hora. Per això tothom em mirava. QUINA VERGONYA! 

Jo anava a sisè de primària, estàvem corregint els deures de caste. Anàvem per la paraula "tubo", que si anava amb b o amb v. Em vaig tirar un pet, pensant que no sonaria, però sí que va sonar. Tota la classe es va pixar de riure. Jo seia al costat del noi que en aquell moment era el meu nòvio i em va mirar flipant (a sobre ens feia com vergonya parlar encara que siguéssim nòvios jajaj). No només això, sinó que la graciosilla de la classe va dir "tubo de escape", per la paraula tubo que havia dit la professora. Tots es van partir de riure encara més fort. Jo em volia morir.

Me mare no sabia que jo sóc bisexual i l'altre dia em va venir a buscar de sorpresa i el pitjor és que la sorpresa no me la vaig emportar jo, sinó ella, ja que em va pillar liant-me amb una pava. 

Estava a un dinar i em va agafar la caguera així que vaig anar al lavabo i al moment de tirar la cadena vaig veure que la caca flotava i no marxava. Després de tirar la cadena uns dos cops més, com que no se n'anava la vaig enfonsar amb l'escombreta però seguia allà i a més va quedar tota l'aigua marró. Vaig sortir i me'n vaig anar. El següent deuria flipar moltíssim. Jaja.

El cas és que vam quedar 3 amics meus i jo i ells no paraven de fer-me riure fins que em vaig acabar pixant... Em vaig treure la dessuadora per tapar-m'ho i vaig haver d'anar a dinar a casa la meva padrina en màniga curta, a ple hivern.
Arxivat a:
OCI, vergonya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: