9 errors de pelis Disney dels quals no t'havies adonat

per Helena Durban, el 11 de juliol de 2020 a les 06:00
Les pel·lícules Disney han format part de la infància –i joventut- de molta gent. Segur que has vist aquests fils moltes vegades, però te n'havies adonat d'aquests errors? 

 


Versió sense playbuzz

La Bella dorment
Aurora i el príncep ballen un Vals. Però la història se situa a l'Anglaterra Medieval, per tant, entre els segles V i XV. El Vals va aparèixer per primer cop a l'Alemanya al S.XVIII. 

Big Hero 
En aquesta pel·lícula, el robot "diagnostica" el Hero amb la pubertat. Tot i així, la pressió arterial d'un adolescent sol ser 109/70 mmHg, però la pantalla marca 113/90mmHg, per tant, un noi de la seva edat, d'aquestes característiques, patiria hipertensió. 

WALL·Y 
Eva i WALL·Y es comuniquen a l'espai. El so és una ona que necessita un mitjà elàstic per propagar-se, característica que l'espai no compleix. Per tant, és impossible que se sentissin l'un a l'altre. 

Dumbo 
En Dumbo veu a través de la trompa. Els elefants, però, no s'hidraten a través d'aquest conducte, sinó que l'utilitzen per apropar-se l'aigua a la boca. 

La Ventafocs
En el fragment en què el príncep i la Ventafocs s'acaben de casar, el vestit d'ella varia la mida de la màniga. 

Buscant a Nemo 
En aquesta pel·lícula podem observar un pop que explica que té només 7 tentacles perquè en va perdre un. El cas és que els pops regeneren els seus tentacles, així que n'hi hauria d'haver crescut un de nou amb el temps. 

La Sireneta 
En aquesta pel·lícula el nombre de dents de la forquilla varia entre tres i quatre depenent de l'escena. 

Inside Out 
Les boles de la memòria s'endrecen soles. En una escena es veuen totes desendreçades i, a la següent s'han ordenat elles soles.

Enredados 
En l'escena en què la Mare Goethe encadena a Flynn porta unes manilles, però quan acarona la Rapunzel, no les duu.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, Disney
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: