Guanya entrades per Caldea i una nit en un hotel de 4 estrelles!

per Redacció, el 8 de juliol de 2020 a les 12:02
A tocar de casa tenim llocs increïbles on poder relaxar-nos. Un d'ells, sens dubte, és Caldea Andorra, un espai ideal per desconnectar i gaudir d'uns dies diferents...i encara més si us surt gratis

El Carnet Jove està sortejant 2 entrades dobles per a Caldea: 3 hores + 1 nit en un hotel 4 estrelles. Què, no està gens malament no?

L'únic que heu de fer per participar, és seguir les indicacions que donen al seu Instagram –us deixem el post aquí sota-. Teniu temps per sumar-vos-hi fins al 12 de juliol! 

Molta sort a tots i a totes!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👆 @caldea_andorra és el lloc perfecte per desconnectar, relaxar-te, allunyar-te de la rutina... 💦😌 I res millor que començar les vacances d'estiu anant-hi gratuïtament, no? 🤭 Segueix llegint perquè sortegem 2 entrades dobles al Termolúdic per 3h + 1 nit d'hotel 4*! 🧖‍♀‍🧖‍♂‍⁣ ⁣ Per participar en el sorteig només cal:⁣ ⁣ 1. Fer like a aquesta publicació⁣ 2. Seguir a @carnetjove_cat⁣ 3. Seguir a @caldea_andorra⁣ 4. Ser usuari del Carnet Jove⁣ 5. Fer un comentari mencionant la persona amb qui voldries estrenar la nova llacuna panoràmica!⁣ ⁣ ⚠ Pots participar fins al dia 12 de juliol ⚠ Posteriorment anunciarem els dos guanyadors que gaudiran de l'spa a les stories d'Instagram del nostre perfil 📲⁣ ⁣ #CaldeaCJ #SPA #Relax #Vacances #Estiu

Una publicación compartida de Carnet Jove de Catalunya (@carnetjove_cat) el


 
Arxivat a:
CARNET JOVE, Carnet Jove
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: