7 adolescents catalans ens confessen anècdotes de la sele que mai oblidaran

per Redacció, el 8 de juliol de 2020 a les 13:01
Milers d'estudiants fan la selectivitat aquest juliol, unes proves que solen marcar un abans i un després i que no s'obliden. És per això que vam fer una enquesta preguntant-vos: quina anècdota has viscut a la selectivitat que no oblidaràs? Aquestes són algunes de les respostes que ens heu enviat. Podeu seguir explicant-vos les vostres experiències omplint el formulari que trobareu més avall:

 
Versió sense playbuzz

Em donen el primer examen i enganxo l'etiqueta on posa corrector... 

Acabar l'examen de mates plorant :) 

Equivocar-me d'aula i entrar en pànic en no estar en la llista.

Estava mirant el mòbil per "repasar " quan de sobte ha entrat l'home que repartia els exàmens i m'ha començat a cridar. Gairebé em cau el mòbil a terra. 

Fer totes les opcions quan només n'havia de fer 3 i que justament les que he fet millor siguin les dues últimes i no em contaran. 

He anat al lavabo de tios de la uni amb una amiga sense voler i m'he deixat el DNI a dins. He hagut de tornar, picar a la porta del lavabo (estava ocupat) i pirar corrents perquè l'examen començava.

Quan estava fent l'examen d'història em vaig asseure a la cadira i després em vaig adonar que estava tota tacada de sang (regla). Jo anava amb pantalons blancs i no sabia com aixecar-ne de la cadira sense que ningú se n'adonés. Quan vaig acabar l'examen vaig anar al lavabo i em vaig adonar que no era sang meva! Ho vaig passar fatal.
Arxivat a:
ACTUALITAT, selectivitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: