T'agradaria conèixer de prop els estudis que t'interessen? Aprofita aquesta oportunitat!

per Redacció, el 9 de juliol de 2020 a les 10:32
A l'hora de decidir què estudiar és molt important informar-se bé: fer-ho ens ajuda a escollir i a encaminar el nostre futur professional. Com sabeu, una de les millors maneres per resoldre dubtes són les jornades de portes obertes, les quals ens permeten conèixer de prop els estudis que ens interessen. 

Aquest abril moltes sessions presencials es van haver de suspendre a causa del coronavirus, ara però torneu a tenir l'oportunitat d'assistir-hi! Aquest dimarts 14 de juliol, per exemple, el centre LCI Barcelona obre les seves portes perquè pugueu visitar les instal·lacions i saber més sobre els diplomes superiors que ofereix. 

En concret, la jornada de portes obertes del dia 14 estarà centrada en els diplomes superiors de Disseny Gràfic i Digital, Fotografia Digital, Animació 2D i 3D, i Disseny de Videojocs, tots ells atorgats per la Universitat San Jorge. 

Així doncs, si hi esteu interessats, aneu-hi perquè és l'oportunitat ideal per resoldre totes les preguntes que tingueu. Les places són limitades, per tant afanyeu-vos i apunteu-vos AQUÍ per no quedar-vos sense lloc. 
Per participar en les jornades, s'haurà d'anar amb mascareta i només podreu portar un/a acompanyant per evitar aglomeracions. Aquí podeu trobar més informació.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: