La Rosalia va fer això tota sola quan era adolescent i Twitter embogeix

per Adolescents.cat, el 9 de juliol de 2020 a les 09:22
Actualment la Rosalía és tan famosa que ens sembla gairebé impossible imaginar que en algun moment era tan anònima com nosaltres i que podia fer coses que fa la “gent normal”.

Fa poc sis nois catalans van recuperar un àlbum de fotos del 2012 en el que es van sorprendre al veure una noia a una de les fotos que semblava la Rosalia. Els nois van fer el Camí de Santiago i resulta ser que l’artista internacional el va fer tota sola aquell mateix estiu. Ells recorden perfectament que durant el camí van conèixer una noia que anava sola, que era de Barcelona i que es deia Rosalia. Casualitat?


Davant el dubte un dels nois va fer un tuit amb menció a la Rosalia per aclarir-ho tot.

 
L’artista de Sant Esteve Sesrovires no ha donat una resposta directe, però alguns usuaris han trobat la resposta en un tuit que va fer fa dos anys:
 
Twitter va embogir davant la coincidència. Ella explica que va fer “el camino” sola per demanar de tot cor poder arribar algun dia a dedicar-se a la música. Diu que es va emocionar moltíssim al tornar a Santiago i cantar-hi. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: