La nova funció d'Instagram té a veure amb els comentaris, què en penses?

per Adolescents.cat, el 10 de juliol de 2020 a les 08:55
Si vols que algun comentari d’Instagram quedi destacat i fixat, ara ja pots fer-ho! Per tal de controlar les converses que es creen a les publicacions dels usuaris, Instagram ha creat una nova funció en la que podrem fixar tres comentaris en cada publicació.

Aquesta nova opció se suma a una sèrie de funcions que formen part de la iniciativa per combatre l’ambient tòxic i el bullying que hi ha a vegades. Així que no només podràs bloquejar o silenciar persones, sinó que també podràs condicionar el debat a les teves publicacions fixant els comentaris que més t’interessen.


Quan fixis un comentari, els usuaris podran veure’l a la part superior de la publicació i els autors del comentari en qüestió, rebran una notificació avisant-los que el seu missatge ha sigut destacat.

Per activar-ho només has de tenir l’app actualitzada i quan vulguis fixar un comentari, llisques a la dreta i ja et sortirà l’opció amb la icona d’una xinxeta. I llestos!


como fijar un comentario en instagram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: