7 característiques que indiquen que ets una persona intel·ligent

per Redacció, el 10 de juliol de 2020 a les 08:54
Analitzar la capacitat intel·lectual dels humans ha estat un dels interessos principals de la comunitat científica. La majoria d'estudis que s'han dut a terme assenyalen que el coeficient intel·lectual de les persones s'estableix durant els primers anys de vida i no varia al llarg del temps. A més, també apunten que els individus amb un coeficient intel·lectual elevat solen tenir certes característiques en comú. Són aquestes:
 


 Versió sense playbuzz:

- Saben adaptar-se als canvis
Tal com recull Business Insider les persones intel·ligents són aquelles que, quan la seva vida canvia de manera inesperada, elles també saben canviar per tal d'apartar-se a les noves circumstàncies. Això es tradueix en ser capaç de relacionar-se amb noves persones, ser capaç de detectar problemes i aplicar solucions, etc.

- Són empàtiques
Saber-se posar al lloc de l'altre és una capacitat que denota intel·ligència. I és que, els humans som éssers socials que necessitem relacionar-nos i establir vincles. Així doncs, per tal de prosperar és necessari saber col·laborar amb les persones que ens envolten i ser capaços de comprendre-les.

- Són curioses
La curiositat és essencial per tal de concebre noves idees. Voler saber més, sentir la necessitat d'informar-nos, preguntar quan tenim dubtes...són només algunes de les característiques típiques dels individus curiosos. Així mateix, diversos estudis científics assenyalen que les persones inquietes també solen tenir una molt bona capacitat d'expressió i d'autocrítica.

- Tenen sentit de l'humor
Diverses investigacions han descobert que existeix una forta connexió entre ser graciós i posseir una elevada intel·ligència verbal i capacitat de raonament.

- Tenen autocontrol 
Saber esperar al moment adequat i ser conscient que cal un esforç per obtenir una recompensa són dues actituds que solen tenir les persones intel·ligents. Tenen autocontrol i paciència i saben mesurar els seus actes. 

- Són creatives
Les persones amb un coeficient intel·lectual elevat, solen mirar més enllà: saben crear coses noves amb els mateixos objectes i buscar solucions diferents a un mateix problema. 

- Són obertes de ment 
Les persones intel·ligents accepten els individus que pensen diferent i escolten el seu punt de vista. Aprenen de les opinions dels altres i són tolerants, segons un estudi de la Universitat de Pennsilvània.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: