Aquests dos actors: nova parella de moda?

per Redacció, el 10 de juliol de 2020 a les 11:33
Lily James i Chris Evans s'han convertit en tendència a les xarxes socials. El motiu? Les fotografies que s'han difós i on apareixen plegats en actitud afectuosa. 

Les primeres imatges en filtrar-se van ser fetes a l'entrada d'un local a Londres, on tots dos van passar la nit abans de dirigir-se en taxi a un hotel. 


Les fotografies van fer créixer els rumors sobre una possible relació entre tots dos, els quals van augmentar després de ser vistos junts en un parc de la ciutat del Regne Unit.  L'actriu de Mamma Mia: Here We Go Again va posar fi a la seva relació amb l'actor Matt Smith (The Crwon) el passat desembre després de cinc anys junts. Per la seva banda, Chris Evans feia més de dos anys que no tenia parella: el 2018 ho va deixar amb la també actriu Jenny Slate. 


De moment cap dels dos ha confirmat la notícia. 
 
Arxivat a:
FAMOSOS, amor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: