Troben el cos sense vida de l'actriu Naya Rivera, desapareguda des de dimecres

per Redacció, el 13 de juliol de 2020 a les 23:17
Les autoritats han confirmat que el cos trobat aquest dilluns al llac Piru, al sud de Califòrnia, on Naya Rivera va desaparèixer fa sis dies, és el de l'actriu. El capità Eric Buschow ha estat l'encarregat de comunicar la notícia i ha recordat el dur que ha estat tot aquest procés per a les persones implicades. 

L'actriu, coneguda pel seu paper a Glee, havia estat vista per última vegada pel seu fill. 
Tots dos eren al llac i ella no va tornar després d'anar a nedar. El nen va ser trobat dins una barca amb una armilla salvavides el dimecres. 

Les autoritats han anunciat que donaran més detalls del cas el dimarts i han traslladat el condol als seus amics i familiars.

Arxivat a:
ACTUALITAT, Naya Rivera
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: