5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 18 de juliol de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?
 


Versió sense Playbuzz:

Existeix un animal anomenat "cérvol-ratolí" per la seva similitud amb aquests dos mamífers. Aquí en podeu veure una foto.

El cocodril del Nil és l'espècie a la qual li creixen més dents al llarg de la seva vida; quan un li cau li'n neix un altre. En pot arribar a tenir més de 2.500! 

Viena és la millor ciutat del món per viure-hi, segons una llista realitzada per The Economist Intelligence Unit que té en compte aspectes com la cultura, la qualitat de vida i les infraestructures.

Austràlia té unes 10.000 platges... Així que pots visitar-ne una de nova cada dia durant 27 anys!

Els directors de Mi villano favorito es van inventar i van escriure un llenguatge específic pels minions: el minionès. Inclou termes en castellà, italià, francès, japonès, coreà i filipí, entre altres.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: