Aquesta famosa artista anuncia que deixa la música

per Adolescents.cat, el 14 de juliol de 2020 a les 08:57
La Rihanna és una de les artistes més reconegudes del pop actual i ho seguirà sent, això segur! Però tots els seus fans estan una mica desesperats perquè fa molt temps que no treu cap cançó nova. L’artista va dir fa un temps que estava preparant un nou disc, però hi ha una mala notícia.

Rihanna a decidit deixar la música per ara i centrar-se en la seva faceta d’empresària, sobretot amb la seva marca de bellesa i maquillatge “Fenty Beauty” i la seva firma de roba interior “Savage x Fenty”. Les dues marques ho estan petant i ja són tot un imperi.


Rihanna se queda sin inspiración y decide dejar la música  2

“El novè àlbum de Rihanna està paralitzat de forma indefinida. Ella vol fer milions amb la bellesa i està planejant treure una línia de cura de la pell més enllà de la gamma de Fenty”, diu el diari The Sun, qui ha publicat la notícia.


A més, resulta que Rihanna ha enregistrat un nou nom: Buff Ryder. Sembla ser que serà una nova marca però no se sap exactament de què.

Trobaràs a faltar la Rihanna al món de la música?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: