Així serà el 2030: 6 coses que passaran d'aquí a 10 anys

per Redacció, el 13 de juliol de 2020 a les 14:59
Com serà el món d'aquí a 10 anys? Per intentar respondre aquesta pregunta la periodista Susan B. Glasser va demanar a experts en diferents àmbits quins creien que serien els canvis més significatius que viuríem el 2030. Això és el que li van dir: 
 


Versió sense playbuzz

Viurem 2 anys més de mitjana 
Alec Ross, de l'Escola d'Assumptes Públics i Internacionals de la Universitat de Colònia, creu que l'esperança de vida augmentarà perquè hi haurà proves genètiques més precises i barates que ajudaran a combatre malalties com el càncer. 

Acabarem amb el malbaratament dels aliments
Segons John Norris, director executiu del Centre per al Progrés Americà, aconseguirem reduir al mínim el 30% del menjar que malbaratem cada dia. 

Classes més tecnològiques i personalitzades
Neera Tanden, presidenta del Centre per al Progrés Americà, creu que les noves tecnologies permetran fer un seguiment més individualitzat de cada alumne i això, probablement, acabarà amb els exàmens genèrics. És a dir, que d'aquí a uns anys hi podia haver exàmens diferents per a cada estudiant.

Es reduirà la bretxa de gènere
Melanne Verveer, directora de l'Institut per a la Dona, la Pau i la Seguretat, assegura que d'aquí a uns anys la presència de dones en càrrecs directius augmentarà de manera clara. 

Cotxes sense conductors 
Cada cop hi haurà més cotxes autònoms, és a dir, aquells que poden funcionar sense conductor. Aquest canvi es notarà sobretot a les ciutats, segons Thomas Beerman, el CEO de Car2Go. 

Ulleres de realitat virtual a tot arreu
Cecilia Abadie, una de les responsables de l'empresa Meta, creu que d'aquí a uns anys les ulleres de realitat virtual formaran part de la nostra vida diària i ens ajudaran a anar a comprar, a comunicar-nos amb els altres, etc.
Arxivat a:
ACTUALITAT, futur
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: