Naya Rivera va salvar el seu fill abans d'ofegar-se, segons les autoritats

per Redacció, el 14 de juliol de 2020 a les 14:25
La principal hipòtesi sobre el cas de Naya Rivera (33 anys) és que va morir ofegada. Així ho ha revelat Bill Ayub, sheriff del comtat de Ventura, als Estats Units. 

Segons ha explicat en una roda de premsa, ha estat el fill de l'actiu qui ha revelat a les autoritats la línia principal d'investigació. Josey Hollis Dorsey, de quatre anys, va explicar a la policia que van nedar amb la seva mare durant una estona al llac Piru i que ella va ajudar-lo a pujar a la barca que havien llogat. 


Les autoritats creuen que es van allunyar de l'embarcació i que els va resultar complicat tornar-hi. "Va reunir prou forces per portar el seu fill a la barca i després es va ofegar", ha assegurat el xèrif. 

El nen va ser trobat amb una armilla salvavides dins la barca,dimecres passat, el dia en què es va iniciar la recerca de Naya Rivera. 


No va ser fins aquest dilluns que els equips especialitzats van trobar el cos de l'actiu al llac Piru, situat a Califòrnia. 

Els investigadors descarten que Naya Rivera fos assassinada o se suïcidés i estan esperant als resultats de l'autòpsia per donar més informació sobre el cas.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Naya Rivera
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: