La il·lusió òptica sexual que està dividint la xarxa: tu què hi veus?

per Redacció, el 15 de juliol de 2020 a les 07:53
Les il·lusions òptiques gairebé sempre triomfen a Twitter i acaben tenint milers de comparticions. Aquest és el cas de la imatge que va compartir fa pocs dies l'usuari @SrGarbanzito.  A la foto, d'un anunci holandès, s'hi pot veure una parella estirada gaudint de les vacances. Fins aquí res estrany. L'efecte òptic arriba quan ens fixem en la mà dreta de l'home, la qual, tot i està col·locada damunt del seu genoll, sembla que estigui tocant una altra part del cos. 

Alguns usuaris s'han preguntat com és possible que els responsables de l'anunci no observessin aquest detall i optessin per escollir una altra fotografia. Altres, en canvi, asseguren que la il·lusió òptica no és tan evident i que l'anunci no "fa malpensar". Vosaltres què creieu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: